De Galliërs

Recente filmpjes

@degalliers op Twitter

Welkom!

Welkom op de webstek van De Galliërs, het dapperste aller productiehuizen! De Galliërs is een vzw uit Tielt die video en radio maakt over openbare activiteiten en over nieuwswaardige feiten in en rond Tielt. We maken ook al eens grappig bedoelde filmpjes, waarin we graag eens de draak steken met de actualiteit. Wij maken ook met plezier filmpjes voor uw vereniging of bedrijf. Surf gerust eens rond op onze website om verder kennis te maken met ons.

Hieronder kun je alvast de laatste filmpjes, radiofragmenten en nieuwsberichten van De Galliërs bekijken en beluisteren.

 

Verslag dag 3 Tieltse Europafeesten

De derde dag van de Europafeesten werd overschaduwd door regen. Heel veel regen! Gelukkig waren de weergoden Tielt niet helemaal slechtgezind en maakten ze het 's avonds helemaal droog voor een avondje Vlaanderen Zingt, gevolgd door een muzikaal vuurwerk.

lees meer
geplaatst door rdeclercq op 07/07/2014

Verslag dag 2 Tieltse Europafeesten

Dag twee van de Europafeesten was weer een knaller. Zornik zorgde voor stevige gitaarmuziek en doorheen de dag was het gezellig vertoeven op de batjes met straatanimatie. Tussendoor werd even halt gehouden om te supporteren voor de Rode Duivels, die snel het onderspit moesten delven voor de Argen...

lees meer
geplaatst door rdeclercq op 06/07/2014

Verslag dag 1 Tieltse Europafeesten 2014

De Tieltse Europafeesten zijn weer begonnen. Wij trokken met onze camera in de aanslag en met onze 'Helmvraag' naar de feesten om er te peilen naar de sfeer!

lees meer
geplaatst door rdeclercq op 05/07/2014

Where Els - opdracht 1

Waar is onze burgemeester? Where Els! Ga nu (= 4 juli 2014 om 16 uur) op zoek naar haar portret en win een mooi prijzenpakket! Where Els? Dit filmpje moet je naar de locatie wijzen. Veel succes!!

lees meer
geplaatst door rdeclercq op 04/07/2014

#WhereEls #Europafeesten

Deze Europafeesten geven De Galliërs enkele mooie prijzen weg met hun spelletje 'Where Els'.

Maar daarvoor moet je wel iets doen. Een Galliër verstopt elke dag van de Europafeesten een foto van de Tieltse burgemeester. Via een filmpje kun je op zoek gaan naar de locatie van Els.

lees meer
geplaatst door driesverlinden op 30/06/2014