De Galliërs

Recente filmpjes

@degalliers op Twitter

Welkom!

Welkom op de webstek van De Galliërs, het dapperste aller productiehuizen! De Galliërs is een vzw uit Tielt die video en radio maakt over openbare activiteiten en over nieuwswaardige feiten in en rond Tielt. We maken ook al eens grappig bedoelde filmpjes, waarin we graag eens de draak steken met de actualiteit. Wij maken ook met plezier filmpjes voor uw vereniging of bedrijf. Surf gerust eens rond op onze website om verder kennis te maken met ons.

Hieronder kun je alvast de laatste filmpjes, radiofragmenten en nieuwsberichten van De Galliërs bekijken en beluisteren.

 

Productiehuis De Galliƫrs maakt een langspeelfilm!

Wij zijn hiervoor op zoek naar zowel acteurs als figuranten.  Heb jij zin om mee te spelen in een Tieltse langspeelfilm?Aarzel dan niet en stel je kandidaat!

De opnames voor deze film zouden plaatsvinden in de lente van 2016. Kan jij je enkele zaterdagen vrijmaken in de periode tussen ...

lees meer
geplaatst door driesverlinden op 15/10/2015

Europafeesten 2015

De Tieltse Europafeesten 2015 waren een topper met heel veel zon, muziek en tonnen gezelligheid. Bekijk hier ons verslag door een Galliërsbrilletje!

lees meer
geplaatst door rdeclercq op 12/07/2015

Rode Kruis Tielt

De veertiendaagse van het Rode Kruis is begonnen, met onder meer de stickerverkoop op de kruispunten. Wij gingen eens langs bij de lokale afdeling van Tielt, waar een cursus EHBO werd gegeven met onder meer enkele levensechte maar toch fictieve verwondingen.

lees meer
geplaatst door rdeclercq op 24/04/2015

Carnaval Tielt 2015

De Galliërs zijn back! En hoe!! Ze trokken hun foutste plunje aan en trokken op zondag 8 maart 2015 naar de carnavalsstoet van Tielt. Op de tonen van de grootste carnavalskraker van 2015 (her)beleef je hier carnaval Tielt 2015 in amper twee minuten!

lees meer
geplaatst door rdeclercq op 10/03/2015

Verslag dag 3 Tieltse Europafeesten

De derde dag van de Europafeesten werd overschaduwd door regen. Heel veel regen! Gelukkig waren de weergoden Tielt niet helemaal slechtgezind en maakten ze het 's avonds helemaal droog voor een avondje Vlaanderen Zingt, gevolgd door een muzikaal vuurwerk.

lees meer
geplaatst door rdeclercq op 07/07/2014